U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

VOORWAARDEN BUITENHUIS “DE BÛTENSPRONG”

 

We gaan er van uit dat u kennis heeft genomen van alle info op de website

-       Alle betalingen op bankrekeningnummer  : NL07.INGB.0003.4451.40  t.n.v.  g. aarnink e/o  p. zijlstra

Wie ruim van te voren boekt kan in termijnen betalen. Tot € 600,- in twee termijnen, hogere bedragen evt. in drie termijnen. 

Termijn 1: De eerste betaling binnen een week nadat u de factuur heeft ontvangen. De reservering is zo definitief. Het bedrag is bij twee termijnen de helft van het totaal en bij drie termijnen een derde.

Termijn 2: De helft van het gehele te betalen bedrag dient 8 weken voor aankomst op onze rekening te staan.

Termijn 3: Het volledige bedrag  dient 4 weken voor aankomst op onze rekening te staan.

Bij boeking binnen 8 weken voor aankomst dus max. 2 termijnen en bij boeking binnen 4 weken voor aankomst in één keer.

Annulering:

Tot 8 weken voor aankomst betaalt u een derde van de huurprijs met een minimum van € 125,- . Als u al een hoger bedrag aan ons betaald heeft ontvangt u het verschil terug.

Tussen 8 en 4 weken voor aankomst betaalt u de helft van het totale overeengekomen huurbedrag. Als u al een hoger bedrag heeft betaald ontvangt u op het verschil terug.

Binnen 4 weken voor aankomst bent u het volledige huurbedrag verschuldigd.

De extra kosten voor beddengoed etc. en voor eindschoonmaak betalen wij bij annulering altijd terug.
Als u risico wilt uitsluiten dient u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
Evt. kunnen wij  met u de mogelijkheid bekijken om in een vergelijkbare periode alsnog te komen. In dat geval rekenen wij 15% onkostenvergoeding en blijft het overige betaalde bedrag staan. Dit geldt dan als (aan-) betaling voor wanneer u alsnog komt.

Als u kiest voor een korter verblijf dan is overeengekomen is dit geen reden voor restitutie van betaalde bedragen voor huur e.d.

Wij hanteren geen borg. Wij rekenen er op dat u het huis fatsoenlijk bewoont en dat u schades aan ons meldt. Wij stellen u aansprakelijk voor schade aan het huis en inboedel die is ontstaan door uw toedoen of dat van uw gasten of uw huisdieren.

 

OVERIGE VOORWAARDEN EN INFORMATIE

-          Aankomst- en vertrektijd: tenzij anders overeengekomen, op dag van aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek rond 10.00 uur.
Zo hebben wij tijd om goed schoon te maken voor een volgende huurder. 

-          Het huis is bij aankomst schoon en netjes, en in het koude seizoen verwarmd. Wij rekenen er op dat u het netjes achter laat. Schoonmaken hoeft niet - daar betaalt u voor - maar wel afgewassen/vaatwasser geleegd, en opgeruimd.
Als u het huis bij aankomst niet schoon vindt, meldt u dit dan zodat het kan worden verholpen.

Wie de oven gebruikt maakt die na gebruik schoon.

-         Er is een “startersvoorraad” koffie, filters, thee, suiker, olijfolie, etc.. U kunt dit gebruiken en evt. later iets bij kopen. Het is niet nodig om dit heel precies af te meten, het gaat in goed vertrouwen.

-         Standaard aanwezig zaken als: keukenhand- en droogdoeken, vaatdoekjes, (machine-)afwasmiddel, keukenrol, kruiden- voorraad, lucifers, waxinelichtjes, toiletpapier, vuilniszakken. Ook hout voor de houtkachel, aanmaakblokjes.

-         Wij wijzen er op dat de derde slaapkamer een slaapzolder is met lager plafond/schuin dak dan gebruikelijk en bereikbaar is met een flink steile trap. Niet geschikt voor kleine kinderen of wie slecht ter been is. Verder een heel leuke ruimte.

-         Een huisdier - evt. meer - kunt u meenemen nadat u dit met ons besproken hebt. Neemt u wel een mand, kleed of bench mee en laat het dier niet in de slaapkamers of badkamer. Ook niet op stoelen of op de bank. Het is een absolute voorwaarde dat u in kunt staan voor het gedrag van uw dier en dat u maatregelen neemt om schade te voorkomen (zoals tegen deuren op springen). Als aan deze voorwaarden voldaan is bent u welkom met uw dier!

-         In het huis wordt niet gerookt. Buiten staan asbakken voor de rokers onder u.

-          Als u meer informatie nodig heeft dan geven wij die graag.