U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Enkele fragmenten uit teksten die gasten geschreven hebben sinds de start in augustus 2009:

"Het is hier fantastisch! Heerlijk uitgerust. Prachtig uitzicht."

"We hebben het fietsen ontdekt. Prachtige tochten in de omgeving, je hoeft alleen maar een paar nummers op te schrijven en je gaat op weg! Wisselend landschap en goede fietspaden."

"Ook wij hebben het hier erg naar onze zin gehad. Wat een fijn huis. Een plek om terug te komen!
En meer dan genoeg te doen, ook voor de kinderen (2, 5 en 8 jaar)."

"Wij hadden een witte Kerst (..) Genoten van het mooie warme huis. Vooral de warme voeten waren heerlijk. Grote tafel om aan te eten en spelletjes te doen. Veel gelezen, gefietst en gewandeld. Kortom, vijf tevreden mensen die zeker een keer terugkomen."

"Wat een fijne, leuke, gezellige, warme (juist in deze koude winter!) en unieke vakantieplek. Alles wat de moderne mens tegenwoordig nodig heeft is aanwezig - zelfs is gezorgd voor een prachtig uitzicht omgeven door een heerlijke stilte. We zijn goed uitgerust, mede door de uitstekende bedden en warme dekbedden! In de lente of zomer komen we graag terug als de weiden weer bevolkt zijn en het groen groen is ...."

"Daar zijn we weer. We konden het niet laten, het is zo'n heerlijk plekje hier. De kinderen (nu 3, 6 en 8 jaar) hebben het hier super naar hun zin. (....) Het zal er vast wel van komen dat we hier wéér een keer belanden!"

"Het mooist is toch om getuige te zijn van het landschap vanuit het comfort en de luxe van een warm huis. Het weer vandaag nodigt niet echt uit om het decor in te gaan. (...) Maar wat moet het een voorrecht zijn hier de eerste lentedagen door te brengen of een zwoele zomernamiddag of .... wordt vervolgd!"

"Het was heerlijk. Rust, rust en nog eens rust. We hadden ons van alles voorgenomen, fietsen, wandelen. Daar is niets van gekomen en toch heerlijk. (....) Een heerlijk licht huis, goed en compleet uitgerust. Complimenten."

"Geen spijt dat ik ge-emigreerd ben maar een maand in dit huis vlakbij de Sweachster bossen houdt de herinnering levend. Het is hier een pracht gebied. Wandelend over de hei en door de bossen waan je je in een aparte wereld. Het huis werkt mee aan die sfeer"

"We vielen van de ene verbazing in de andere. Wat een heerlijk huis. Mooie hoge kamers, van alle luxe voorzien, lekker warme vloeren. Wat een fantastisch uitzicht over de velden en wat een rust. (....) Wat hebben jullie een mooi plekje op deze wereld gevonden. Dank dat we die voor een paar dagen mochten lenen"

"De koeien, de schapen met hun lammetjes. De vogels, de kikkers, de ooievaars op hun nesten. De buizerds in de lucht. De wijdte met hoge luchten en prachtige wolken. De vriendelijkheid van iedereen. De fietstochten. Het was telkens verrassend. Heerlijk om thuis te komen waar we ons thuis voelden. Een fijn huis, gezellig en van alle gemakken voorzien. "

"We hebben een prachtige tijd gehad in dit mooie en complete huis"

"Op een morgen liep er zelfs een ree over het pad!"

"We hebben de afgelopen weken ontzettend genoten van het mooie Friese landschap. We zijn erg onder de indruk van de schoonheid van de Friese stadjes. (...) Jullie huis was voor ons het ideale vakantieplekje, met alles er op en er aan. Kortom, we hebben een geweldige vakantie gehad"

"Alles piekfijn in orde hier!"

"Prachtig uitzicht, aan de bosrand een ree gezien. En, heel gezellig, de koeien! Super huis, lekkere bedden. Kortom, voor herhaling vatbaar!"

"Wat een heerlijk huis en een heerlijke omgeving! We hebben genoten van de weidsheid van het platteland en de leuke dorpjes in de omgeving."

"Het was onze eerste kennismaking met Friesland maar zeker niet de laatste!"

"Als ik naar buiten keek dacht ik steeds aan de volgende dichtregels van Bernlef uit het gedicht "Ingekeerd landschap":
"Niets en niemand in de verste verte
 Lucht zonder geuren
 Het licht treft hier alleen zichzelf "

"... of je nu in groter gezelschap bent of alleen, de woonruimte voegt zich moeiteloos. Verder volop gastvrije details".

"Vandaag, op een mistige winterdag, een expositie in het Tripgemaal in Gersloot bezocht, een prachtcombinatie van moderne kunst in een historisch gebouw. Daarna, daar vlakbij, gelopen in het wonderschone laagveenreservaaat de Deelen. Wat een stilte, alleen "verstoord" door het gakken van de ganzen. Een aanrader, hier moet je eens geweest zijn"